Skip to content Skip to footer
Reserveer nu!

Vrijgezellenfeest Groningen: veel opties

Snowlimits is de beste locatie voor een vrijgezellenfeest in Groningen! Voor mannen én vrouwen stellen we een geweldige dag met verschillende activiteiten samen. Geen vaste formatten, maar een dag die perfect aansluit op jullie wensen!

Neem contact op om de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest in Groningen door te nemen!

Vrijgezellenfeest Groningen

De leukste vrijgezellenfeesten in Groningen en omstreken

Bij Snowlimits bieden we tal leuke activiteiten aan om het beste vrijgezellenfeest in Groningen te organiseren! We hebben niet alle opties in een strak format gegoten, want het liefst willen we jullie een dag bieden die perfect aansluit bij jullie wensen.

De activiteiten uit ons aanbod zorgen gegarandeerd voor een dag vol actie en veel hilarische momenten! We begrijpen dat de ‘vrijgezel’ net als zijn of haar vrienden en vriendinnen wel een hapje en drankje lust. Daarom zijn al onze activiteiten te combineren met eten en drinken. Hieronder lees je meer over enkele activiteiten voor tijdens je vrijgezellenfeest in Groningen.

Vrijgezellenfeest Groningen axe throwing

Een (verrassings)feest voor vrijgezellen OP MAAT!

Zoals gezegd werken wij niet met een vast format, maar passen wij het vrijgezellenfeest volledig aan op jullie wensen! Naast bovenstaande activiteiten zijn er nog veel meer activiteiten voor het feest voor de vrijgezel. Kijk hier voor ons volledige overzicht activiteiten.

Het is mogelijk om zelf te bepalen of jullie één of meerdere activiteiten gaan doen. Daarnaast kunnen we zowel eten, als drinken verzorgen. Denk hierbij aan een uitgebreide borrel, een buffet of een barbecue. Hebben jullie specifieke ideeën of wensen, dan denken we graag met jullie mee. Ook over de gehele planning kunnen afspraken op maat gemaakt worden om te zorgen dat jullie een perfect vrijgezellenfeest in Groningen kunnen vieren.

een vrijgezellenfeest voor mannen én vrouwen in Groningen en omstreken

De vrijgezellenfeesten bij Snowlimits Groningen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen! Deze meeste activiteiten zijn actief van aard, maar deze activiteiten worden door zowel vrienden- als vriendinnengroepen met veel enthousiasme ontvangen.

Mochten er specifieke wensen zijn voor het verrassen van ‘de vrijgezel’ dan werken wij hier natuurlijk graag aan mee. Wij zetten ons graag in om er samen met het gezelschap een onvergetelijk vrijgezellenfeest van te maken.

Het hele jaar door feest bij snowlimits!

Bij Snowlimits organiseren we het hele jaar door de beste vrijgezellenfeesten van Groningen en omstreken! Wij organiseren veel feesten met outdoor activiteiten en barbecues. Denk hierbij aan een dag vol met ‘Beach Games’ of een clinic longboarden of suppen. Dit komt natuurlijk ook doordat de meeste mensen in het voorjaar of zomer trouwen.

Maar ook in het najaar organiseren wij onvergetelijke dagen met indoor activiteiten. Denk hierbij aan een dag waarin je de strijd met elkaar aangaat tijdens onze ‘Snowlimits Winterspelen’.

Tot slot hebben we een bar (met terras) waar we het gehele jaar door borrels, barbecues en diners organiseren. Oftewel: van activiteiten tot eten en drinken – bij Snowlimits vind je alles voor een super geslaagd vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeest Groningen: Neem nu contact op of reserveer direct!

Ben je inmiddels net zo enthousiast over een vrijgezellenfeest bij Snowlimits Groningen als wij dat zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met jullie mee zodat de dag volledig op jullie wensen aansluit! En met ons uitgebreide aanbod activiteiten gaan we er gegarandeerd een onvergetelijke dag van maken!

Weet je al precies hoe je wil dat de dag eruit komt te zien? Je kunt online ook direct een reservering plaatsen. We zien jullie graag snel terug voor een perfect vrijgezellenfeest in Groningen!

archery tag
Vrijgezellenfeest in Groningen boeken

Axe THROWING (BIJLWERPEN)

Axe throwing of bijlwerpen is in opkomst in Nederland. Een ideale manier om wat frustratie kwijt te raken en ook bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest in Groningen. Je gaat met bijlen gooien.

Tijdens het feestje ontdek je wie dit het meest nauwkeurig kan. Het bijltje erbij neerleggen is in ieder geval geen optie.

archery tag
Vrijgezellenfeest suppen Groningen

SUPPEN

De laatste jaren is suppen steeds populairder geworden. Suppen is in feite peddelen met een surfboard. Dat kan bij ons natuurlijk gewoon op eenpersoons exemplaren, maar wij hebben ook een zogenaamde super sup. 

Op deze extra grote sup passen maar liefst 10 personen, wat meestal genoeg is voor vrijgezellenfeesten.

 

archery tag
Vrijgezellenfeest 6-kamp

REUZEN 6 KAMP

De reuzen 6 kamp behoort tot de meest sportieve vrijgezellenfeesten in Groningen. Bij de verschillende spellen draait het om kennis, kracht en behendigheid.

Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat het een topdag wordt, waarbij de vrijgezel natuurlijk ook flink aan het werk gezet wordt.

 

archery tag
Vrijgezellenfeest ski en snowboard

skiën of snowboarden

Skiën tijdens een vrijgezellenfeest in Groningen, hoe kan dat? Nou, gewoon op onze ski rollerbaan. Snowboarden kan natuurlijk ook.

Hier ook natuurlijk ook de après-ski bij.
Gelukkig hebben wij onze eigen Oostenrijkse Almhütte, waar jullie na afloop van een hapje en (meerdere) drankjes kunnen genieten.

archery tag
Vrijgezellenfeesten Groningen

Archery tag

Van winterse taferelen gaan we naar zomerpret. Ook het bekende archeri tag is natuurlijk te boeken als vrijgezellenfeest. Gewapend met pijl en boog nemen jullie het in teams tegen elkaar op! Een hoop hilariteit en strijdlust is gegarandeerd!Vrijblijvend aanvragen

Call Now Button