Skip to content Skip to footer
Reserveer nu!

Vrijgezellenfeest Groningen: veel opties

Een vrijgezellenfeest in Groningen boeken doe je bij Snowlimits. Wij bieden je de keuze uit tal van leuke activiteiten. We hebben niet alle opties in een strak format gegoten, want het liefst willen we jullie een dag bieden die perfect aansluit bij jullie wensen.

Neem dan ook vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken. Boek direct of lees hieronder meer over de verschillende vrijgezellenfeesten die wij in Groningen aanbieden!

Vrijgezellenfeest Groningen

De leukste vrijgezellenfeesten in Groningen en omstreken

Een vrijgezel in het zonnetje zetten? Boek een vrijgezellenfeest in Groningen bij Snowlimits.

Wij hebben leuke en ludieke activiteiten waarbij je vooraf al zeker weet dat het lachen wordt! We begrijpen dat de ‘vrijgezel’ net als zijn vrienden en vriendinnen wel een hapje en drankje lust. Daarom zijn al onze activiteiten te combineren met eten en drinken.

Hieronder lees je meer over een aantal soorten vrijgezellenfeesten die je in Groningen kunt boeken.

Vrijgezellenfeest Groningen axe throwing
archery tag
Vrijgezellenfeest in Groningen boeken

Axe THROWING (BIJLWERPEN)

Axe throwing of bijlwerpen is in opkomst in Nederland. Een ideale manier om wat frustratie kwijt te raken en ook bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest in Groningen. Je gaat met bijlen gooien.

Tijdens het feestje ontdek je wie dit het meest nauwkeurig kan. Het bijltje erbij neerleggen is in ieder geval geen optie.

archery tag
Vrijgezellenfeest suppen Groningen

SUPPEN

De laatste jaren is suppen steeds populairder geworden. Suppen is in feite peddelen met een surfboard. Dat kan bij ons natuurlijk gewoon op eenpersoons exemplaren, maar wij hebben ook een zogenaamde super sup. 

Op deze extra grote sup passen maar liefst 10 personen, wat meestal genoeg is voor vrijgezellenfeesten.

 

archery tag
Vrijgezellenfeest 6-kamp

REUZEN 6 KAMP

De reuzen 6 kamp behoort tot de meest sportieve vrijgezellenfeesten in Groningen. Bij de verschillende spellen draait het om kennis, kracht en behendigheid.

Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat het een topdag wordt, waarbij de vrijgezel natuurlijk ook flink aan het werk gezet wordt.

 

archery tag
Vrijgezellenfeest ski en snowboard

skiën of snowboarden

Skiën tijdens een vrijgezellenfeest in Groningen, hoe kan dat? Nou, gewoon op onze ski rollerbaan. Snowboarden kan natuurlijk ook.

Hier ook natuurlijk ook de après-ski bij.
Gelukkig hebben wij onze eigen Oostenrijkse Almhütte, waar jullie na afloop van een hapje en (meerdere) drankjes kunnen genieten.

archery tag
Vrijgezellenfeesten Groningen

Archery tag

Van winterse taferelen gaan we naar zomerpret. Ook het bekende archeri tag is natuurlijk te boeken als vrijgezellenfeest. Gewapend met pijl en boog nemen jullie het in teams tegen elkaar op! Een hoop hilariteit en strijdlust is gegarandeerd!VRIJGEZELLENFEESTEN OP MAAT SAMENGESTELD

Naast bovenstaande activiteiten zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Bekijk hier al onze activiteiten. Om er een perfecte dag van te maken, raden we aan om even contact op te nemen. We leveren graag maatwerk.

Ook wat betreft eten en drinken kunnen we veel faciliteren. Denk aan een uitgebreide borrel, een buffet of een barbecue. 

Vrijblijvend aanvragen

Vrijgezellenfeest Groningen: regel het nu!

Een geweldige en onvergetelijke dag meemaken met je vriendinnen of vrienden? Met ons ruime aanbod van vrijgezellenfeesten in Groningen is de kans groot dat we ook voor jou de perfecte activiteiten hebben.

Je kan online reserveren en eventueel je vragen en opmerkingen in het daarvoor bestemde veld plaatsen. Even bellen is natuurlijk ook geen probleem. Wij verzorgen voor jou en je vrienden graag het perfecte vrijgezellenfeest in Groningen!

 

Call Now Button