Skip to content Skip to footer

DÉ WINTERSPORTWINKEL VAN GRONINGEN

Ontdek onze ruim opgezette wintersportwinkel in Groningen. Nieuwe skischoenen, wintersportkleding of andere wintersport artikelen nodig? Je vindt het allemaal bij Snowlimits. Onze mensen op de vloer zijn gepassioneerde winter- & outdoorsporters met veel ervaring. Wij voorzien je van deskundig advies, waardoor je goed voorbereid op pad gaat. Kom  langs in onze wintersportwinkel te Groningen en ontdek de collectie, of neem een kijkje in onze webshop!

Alles wat je nodig bent onder 1 dak

We zijn trots op alle positieve reacties die we krijgen wanneer klanten onze collectie komen bewonderen. Als wintersportwinkel in Groningen hebben we wintersportkleding en toebehoren van diverse merken. Dat zijn bijvoorbeeld Peak Performance, Luhta, Norrøna, CMP, HEAD, Craft en Spyder. 

Dankzij het ruime assortiment is er voor elk budget geschikte wintersportkleding te vinden. Skibrillen, jassen, schoenen, skihelmen en nog veel meer. Alles wat hoort bij een wintersportuitrusting hebben wij in huis.

Advies over wintersportkleding in Groningen

Als je interesse hebt in het aanschaffen van nieuwe ski- snowboardmaterialen is het aan te raden om in de winkel langs te komen. Onze experts kunnen dan samen met jou kijken wat het beste bij je past. Een afspraak private shopping maken doe je eenvoudig onderaan deze pagina.

De specialist voor ski-& snowboardschoenen

Op zoek naar nieuwe schoenen? Of heb je vaak problemen met skischoenen, zoals bepaalde drukpunten, kramp of andere pijn? Maak dan een afspraak met onze master bootfitter! Wij zorgen ervoor dat je skischoenen weer perfect passen. 

Waarom een afspraak maken bij Snow- & Outdoorlimits? 

  • Uitgebreide voetanalyse van een (internationaal) gecertificeerd bootfitter
  • Uitgebreide collectie Ski- en Snowboardschoenen.
  • Pasgarantie!

Met onze speciale service voor skischoenen, zijn we een unieke wintersportwinkel in Groningen.

De specialist voor wandelschoenen

Op zoek naar nieuwe wandelschoenen in Groningen? Of heb je vaak problemen met je huidige wandelschoenen? Maak dan een afspraak met onze voetkundig sportadviseur! Bieden een uitgebreide collectie van onder andere Meindl, Hanwag en Lowa.

Waarom een afspraak maken bij Snow- & Outdoorlimits? 

  • Uitgebreide voetanalyse van een gecertificeerd voetkundig sportadviseur.
  • Uitgebreide testfaciliteiten
  • Duidelijke collectie voor de Nederlandse wandelaar

Afspreken voor private shopping, bootfitting of verhuur

Snow- & Outdoorlimits

Call Now Button