Skip to content Skip to footer

BEDRIJFSUITJE GRONINGEN

Wil je een sportief bedrijfsuitje organiseren volledig afgestemd naar jouw wens in Groningen, het hoge noorden? Bij ons is dat mogelijk van 10 tot 150 personen.
Wil je het combineren met een vergadering? Of even de afwisseling zoeken met een sportieve activiteit tussen de vergaderingen door? Wij organiseren een bedrijfsuitje voor uw bedrijf die niet snel vergeten zal worden! We beschikken over een afgesloten presentatieruimtes en een apart horecagedeelte voor een aansluitend bedrijfsfeest.

Ook zonder activiteiten kun je gebruik maken van onze arrangementen. Wil je graag alleen eten en drinken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bel ons op 050 205 2611 zodat we je direct van de juiste informatie kunnen voorzien.

ARRANGEMENTEN BEDRIJFSUITJES VAN SNOWLIMITS IN GRONINGEN

Snowlimits biedt verschillende arrangementen aan om jou een mooie dag te laten beleven met je collega’s. Zo hebben we de mogelijkheid voor zowel een lunch als een diner bij jouw bedrijfsuitje. Hieronder staan een aantal voorbeeld arrangementen opgesomd. Heb je speciale wensen of ideeën? Laat het ons weten en wij maken een voorstel op maat! Wil je advies van ons? Dat kan natuurlijk ook!

Table of Contents

archery tag
archery tag

ARCHERY TAG

Een splinter nieuw spel in Nederland! In plaats van paintballen tegen elkaar, probeer je elkaar af te schieten met pijl en boog. De scherpe punt is veranderd in een zachte punt waardoor er geen blauwe plekken of gewonden kunnen vallen.
Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: minimaal 1.5 uur.
Prijs: 15 euro p.p.

boogschieten
boogschieten

BOOGSCHIETEN

Boogschieten is altijd een groot avontuur. Wij bieden goede instructeurs aan die jullie gaan helpen bij het schieten. Er wordt geleerd op de juiste manier te schieten om vervolgens zo dicht mogelijk of zelfs in de roos te komen. Doordat wij professionele sportbogen en speciale kinderbogen hebben, kunnen wij dit aanbieden voor jong en oud!

Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

skien snowlimits
skien snowlimits

SKIËN EN SNOWBOARDEN

Altijd al eens willen ervaren hoe dat nou is op een rollerband? Bij ons kan dat. Onze professioneel opgeleide instructeurs staan voor jullie klaar om de fijne kneepjes van het skiën en snowboarden over te brengen. Deze activiteit is leuk voor jong, oud, onervaren en ervaren ski en/of snowboarders. 

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: minimaal 1 uur.
Prijs: 12,50 p.p.

clinic longboarden
clinic longboarden

CLINIC LONGBOARDEN

Longboarden is een nieuwe hippe sport waar je eenvoudig een tocht mee kunt maken. Wij bieden je een duidelijke instructie en een mooie tocht door de natuur van Kardinge. Longboarden geeft een zeer vrij gevoel!

Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: minimaal 1 uur.
Prijs: 10 euro p.p.

beach volleyball
beach volleyball

BEACH VOLLEYBALL

Volleyballen in het zand. Gezellig met je team, vrienden of familie. Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen.

€15,00 per veld, per uur. Exclusief instructeur.

Beach volleyball caught in the net.
Beach volleyball caught in the net.

BEACH EVENTS

Bij Snowlimits zijn er verchillende beach events mogelijk.

Welke beach activiteiten?

  • Footvolley
  • Blind Volleyball
  • Beach dodgeball
  • Beach tennis


Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen.

€15,00 per veld, per uur. Exclusief instructeur.

teambuilding groningen
teambuilding groningen

TEAMBUILDING

Op zoek naar een originele invulling voor bedrijfsfeest of een bedrijfsdag? Een survival en teambuilding bij Snowlimits is zeker een succes! We beschikken over:

  • aparte ruimte voor geven van (bedrijfs/product) presentaties
  • gezellige Oostenrijkse Almhütte voor borrels, buffet of barbecue
  • kennis, ervaring en materiaal voor een complete bedrijfsdag
  • kleedruimtes met douches

Snowlimits biedt ook allerlei mogelijkheden voor het organiseren van een orginieel en leuk bedrijfsfeest. Wij beschikken over voldoende en gratis parkeergelegenheid. Met eigen horeca kunnen wij jullie dag geheel verzorgen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

 

ER GAAT NIETS BOVEN GRONINGEN BOEK DAAROM EEN PERSONEELSUITJE BIJ SNOWLIMITS

Ben jij opzoek naar een leuk bedrijfsuitje in Groningen, samen met je hele team? Bij Snowlimits hebben we een divers aanbod, zodat er voor iedereen wat leuks bij zit om de band tussen de collega’s te versterken. Ontdek ons aanbod originele bedrijfsuitjes of groepsuitjes op maat! Weet je niet precies waar je naar opzoek bent? Bel dan gerust het nummer 050 5892039 en laat je adviseren door één van de medewerkers.
Snowlimits is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsfeesten. Alle activiteiten die wij organiseren zijn sportief. Je zou bijvoorbeeld kunnen skien, snowboarden, longboarden, wakboarden, boogschieten, archery tag en meer. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bedrijfsuitje te kiezen waarbij er een combinatie wordt gemaakt van meerdere activiteiten.