Skip to content Skip to footer

Bedrijfsuitje in Groningen

Wil je een sportief bedrijfsuitje organiseren volledig afgestemd naar jullie wensen in Groningen?

Bij ons is dat mogelijk van 10 tot 150 personen.

Wil je het combineren met een vergadering? Of even de afwisseling zoeken met een sportieve activiteit tussen de vergaderingen door? Wij organiseren een bedrijfsuitje voor uw bedrijf die niet snel vergeten zal worden! We beschikken over een afgesloten presentatieruimtes en een apart horecagedeelte voor een aansluitend bedrijfsfeest.

Ook zonder activiteiten kun je gebruik maken van onze arrangementen. Wil je graag alleen eten en drinken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Bel ons op 050 205 2611 zodat we je direct van de juiste informatie kunnen voorzien.

Of neem contact op via onderstaand contactformulier.

teambuilding groningen

Arrangementen

Snowlimits biedt verschillende arrangementen aan om jou een mooie dag te laten beleven met je collega’s. Zo hebben we de mogelijkheid voor zowel een lunch als een diner bij jouw bedrijfsuitje. Hieronder staan een aantal voorbeeld arrangementen opgesomd. Heb je speciale wensen of ideeën? Laat het ons weten en wij maken een voorstel op maat! Wil je advies van ons? Dat kan natuurlijk ook!

Ben jij opzoek naar een leuk bedrijfsuitje in Groningen, samen met je hele team? Bij Snowlimits hebben we een divers aanbod, zodat er voor iedereen wat leuks bij zit om de band tussen de collega’s te versterken. Ontdek ons aanbod originele bedrijfsuitjes of groepsuitjes op maat! Weet je niet precies waar je naar opzoek bent? Bel dan gerust het nummer 050 5892039 en laat je adviseren door één van de medewerkers.

Snowlimits is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsfeesten. Alle activiteiten die wij organiseren zijn sportief. Je zou bijvoorbeeld kunnen skien, snowboarden, longboarden, boogschieten, archery tag en meer. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bedrijfsuitje te kiezen waarbij er een combinatie wordt gemaakt van meerdere activiteiten.

Skischool Barbecue Snow Limits

vrijblijvend AANVRAGEN

Call Now Button