Skip to content Skip to footer

Family & friends

Of het nu gaat om een familiedag, familieuitje, vrijgezellenfeest, of een dagje weg met je vrienden, de allerleukste activiteiten boek je bij Snow-& Outdoorlimits!

Wij hebben een ruime keuze uit originele activiteiten, denk bijvoorbeeld aan skiën, boogschieten, bijlwerpen, pubquiz, archery tag, reuzen-6-kamp, enzovoorts. In combinatie met een BBQ of Winterbuffet maak je de dag helemaal compleet!

Gelegen naast Kardinge, is Snow-& Outdoorlimits de ideale plek voor een vrijgezellenfeest of familiedag. In onze eigen Oostenrijke Almhütte kun je beginnen met een hapje en een drankje. Daarna begint het avontuur.

Wij hebben originele activiteiten die je tijdens je dagje weg kunt ondernemen. Sluit de dag af met een gezellige barbecue of buffet, uiteraard met een fris, biertje of glühwein!

Vrijwel alles is bij Snow- & Outdoorlimits mogelijk. Elke familiedag of ander feest wordt in samenspraak op maat gemaakt. Benieuwd wat we voor jullie kunnen organiseren? Neem vrijblijvend contact op!

Vrijgezellenfeest

Onvergetelijke vrijgezellenfeesten

De vrijgezel kan uiteraard in het zonnetje gezet worden, hier hebben wij natuurlijk altijd ludieke mogelijkheden voor. Want ja, er mag gelachen worden!

Snowlimits biedt verschillende activiteiten en arrangementen aan om jou een mooie dag te laten beleven met je vrienden/vriendinnen. Zo hebben we de mogelijkheid voor zowel een lunch als een diner bij jouw vrijgezellenfeest. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten en we maken vrijblijvend een voorstel op maat!

Een voorbeeld van een vrijgezellenfeest: 

  • Beginnen met een drankje
  • Aansluitend een uur ‘Axe Throwing
  • Afsluitend je eigen kampvuur maken 
  • Rondom het kampvuur gezellig borrelen met een hapje en drankje
 

DE LEUKSTE FAMILIEDAGEN!

Wij zorgen ervoor dat jullie familiedag of uitje er eentje wordt om niet te vergeten! 

Snowlimits biedt verschillende activiteiten en arrangementen aan om jullie een mooie dag te laten beleven met je familie. Zo hebben we de mogelijkheid voor zowel een lunch als een diner bij jouw familiedag. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten en we maken vrijblijvend een voorstel op maat!

Een voorbeeld van een familiedag: 

  • Beginnen met een uur boogschieten
  • Pauze voor een hapje en/of drankje
  • Een uur skiën of snowboarden
  • Daarna genieten van een uitgebreid buffet of BBQ
  • Nog even natafelen met koffie, thee of een drankje
IMG_3923

Vrijblijvend aanvragen

Boek nu een feest of familiedag in Groningen

Ben jij opzoek naar een leuk vrijgezellenfeest of familiedag? Bij Snowlimits hebben we een divers aanbod.  Bel gerust het nummer 050 5892039 en laat je adviseren door één van de medewerkers. Of boek direct online een van de vrijgezellenfeesten of familiedagen in Groningen!

Call Now Button