Skip to content Skip to footer

Wat zijn de snowlimits winterspelen?

De Snowlimits winterspelen staat garant voor plezier. Onze winterspelen bestaan uit verschillende activiteiten. Voor jong en oud! In verschillende teams ga je de strijd met elkaar aan. Met je eigen team ga je de verschillende onderdelen bij langs en probeer je zoveel mogelijk punten te verdienen.
Wie zal deze strijd winnen?

De snowlimits winterspelen zal een combinatie zijn van sportieve activiteiten, denksport, behendigheid en natuurlijk een keiharde strijd!

Bij Axe Throwing is het de bedoeling dat je tegen elkaar strijd om zoveel mogelijk punten te halen. je werpt vanaf een bepaalde afstand met een bijl op de doelen. Tijdens deze activiteit leer je met behulp van onze eigen AXEpert de fijne technieken van het bijlwerpen.

Alles zal onder begeleiding staan van één van onze instructeurs, binnen Axe Throwing ook wel bekend als de AXEpert van het spel. Het kan gespeeld worden vanaf 8 personen. Uiteraard zullen alle deelnemers van te voren leren hoe je op een veilige manier het bijltje bij het roosje kunt neerleggen.

winterspelen

25,50 per persoon
  • Minimaal 10 personen
  • Duur: 2 uur
  • Vanaf 18 jaar
NIEUW !

waar bestaan de snowlimits winterspelen uit?

Skibroek hangen

Verleg je grenzen en zorg ervoor dat jij het langst blijft hangen. Je neemt het op tegen het andere team. Iedereen komt aan de beurt. Wie het langste blijft hangen, krijgt een punt. Per duel wordt er 1 punt uitgedeeld.

 

Sneeuwblindheid

Kun jij je teamgenoten vertrouwen? In duo’s leg je een parcours af. De een zal dit geblinddoekt doen. Door aanwijzingen te volgen van de ander moet je zo snel mogelijk dit parcours volbrengen. Heb je een snellere tijd dan het andere team dan krijg je 3 punten.

 

Apresskiquiz

Welk team beschikt over de meeste kennis? Tijdens verschillende rondes (algemene kennis, muziek fotospel), wordt je kennis getest.  Voor elk ronde zijn er 3 punten te verdelen. Wie weet het meest over wintersporten?

 

Skistok werpen

Speerwerpen, alleen dan net even anders. Welk team beschikt over de meeste kracht en werpt de skistok zo ver mogelijk. De totale lengte die gegooid word van elk team wordt opgeteld. Het team dat het verste heeft gegooid wint 3 punten.

 

Sneeuwpop sumoworstelen

Betreed de worstelmat en laat zien dat jij de sterkste sneeuwpop bent! 1 tegen 1 nemen de teams het tegen elkaar op. Wie wint het duel. Voor elk winnende duel valt er 1 punt te verdienen. Ben jij de de sterkte sneeuwpop?

 

Prijsuitreiking

Na een hevige strijd is het tijd voor de prijsuitreiking! Het winnende team zal uiteraard de Spelen niet verlaten zonder een leuke prijs voor het hele team!

Vrijblijvend aanvragen

Call Now Button