Skip to content Skip to footer
Wij organiseren voor jou

Sportdagen voor scholen

Of het nu om een klassenuitje gaat of een volledig verzorgde sportdag! Snowlimits heeft verschillende activiteiten voor een leuk en uitdagend uitje. Al onze activiteiten zijn geschikt voor de onderbouw, bovenbouw, het beroepsonderwijs en bedrijven. De activiteiten en clinics worden altijd op maat gemaakt aan de hand van uw behoefte en of wensen. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan Beachvolleybal, Archery Tag, boogschieten, Skiën/snowboarden of Longboarden. Maar een combinatie van alle bovenstaande is natuurlijk ook mogelijk!

Organiseer het klassenuitje, of sportdag van jouw school bij Snowlimits! Wij zijn ervaren met grote groepen en het gebouw is voorzien van kleedkamers en douches om grote groepen aan te kunnen. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is en wat de kosten zijn? Dan kan je direct belllen naar 050 - 5892039. Of vul onderstaand contactformulier in.

Sportdagen Snowlimits

Voorbeeld van een sportdag

Een basis sportdag voor ongeveer 60 leerlingen/studenten. Deze sportdag duurt 3 uur inclusief ontvangst, 4 activiteiten van 30 minuten met tussendoor een pauze van 30 minuten. Kosten zijn € 15,- per deelnemer.

TEAM 1 TEAM 2 TEAM 3 TEAM 4
Ronde 1: 10:00 - 10:30 Boogschieten Archery Tag Beachgames Longboarden
Ronde 2: 10:30 - 11:00 Longboarden Boogschieten Archery Tag Beachgames
Pauze: 11:00 - 11:30
Ronde 3: 11:30 - 12:00 Beachgames Longboarden Boogschieten Archery Tag
Ronde 4: 12:00 - 12:30 Archery Tag Beachgames Longboarden Boogschieten

Elke sportdag is uniek, geef jouw wensen door en wij maken er een leuke dag(deel) van met een of meerdere activiteiten. Je kunt deze voorbeeld sportdag uitbreiden met onder andere:

  • Lunch – € 7,00 per persoon
  • Koffie en thee bij ontvangst – € 2,- per persoon
  • Frisdrank naar keuze – € 2,50 per persoon
Al onze activiteiten zijn te combineren in een sportdag!

Meer informatie

Subtitle

Meerdaagse cursussen voor scholen

Alle activiteiten bij Snow- & Outdoorlimits zijn ook te boeken als meerdaagse cursussen. Zo kun je bijvoorbeeld als school een aantal weken achter elkaar komen skiën of snowboarden in de wintermaanden. Of geef ze de kans om een pro te worden in Boogschieten of Archery tag!

Vraag naar de mogelijkheden! Dit kan via
Telefoonnummer: 050 - 5892039. of doormiddel van het contactformulier.

Call Now Button