Skip to content Skip to footer

SPORTDAGEN

Snowlimits heeft verschillende activiteiten voor uitdagende sportdagen voor de onderbouw, bovenbouw en bedrijven. De workshops en clinics kunnen op maat worden gemaakt aan de hand van de behoefte van de school of aan de hand van de behoeften van een bedrijf. Er zijn verschillende sportdag activiteiten mogelijk. Organiseer de sportdag van jouw school of bedrijf bij Snowlimits! Bij Snowlimits is het gebouw berekend om grote groepen aan te kunnen. Stel zelf je sportdag samen. Wij hebben de keuze uit onder andere: beachvolleybal, boogschieten, archery tag, longboarden, wakeboarden en natuurlijk snowboarden of skiën bij ons op de baan. Wilt je weten wat er allemaal mogelijk is en wat de kosten zijn? Dan kan je direct belllen naar 050 - 5892039.

Meer informatie

SPORTDAGEN VOOR BEDRIJVEN EN SCHOLEN

Sportdagen zijn voor scholen een leuke manier om hun leerlingen kennis te laten maken met verschillende sporten. Maar ook voor bedrijven of verenigingen is een sportdag organiseren een leuke manier om sportief bezig te zijn. Daarnaast leer je elkaar natuurlijk beter kennen, dit is dan weer goed voor de teamspirit binnen een bedrijf of vereniging. Lees hieronder wat wij van Snowlimits allemaal te bieden hebben! Wij hebben een enorm aanbod aan sporten, het is mogelijk om hier een combinatie in te maken. Neem gerust contact met ons op!

Telefoonnummer: 050 - 5892039.

Beachtennis
Beachtennis

BEACH TENNIS

Beachtennis biedt een uitstekende cardiotraining met een zeer hoge intensiteit, maar met lage impact op de knieën en gewrichten vanwege de oefening in het zand. Dit is een toffe workout voor een sportdag met collega’s of scholieren. De competitie geeft een extra dimensie aan deze sport. Net als bij traditioneel tennis behoudt BeachTennis de meeste regels van normaal tennis.

beach dodgeball
beach dodgeball

BEACH DODGEBALL

Dodgeball is een teamsport waarin spelers van twee teams proberen ballen te gooien en tegenstanders raken, terwijl ze voorkomen dat ze zelf worden geraakt. Voor sportdagen is deze sport altijd één van de favorieten. Met trefbal wordt elke speler automatisch enorm fanatiek! Het doel van elk team is om alle leden van het andere team te elimineren door ze te raken met de bal of een door een tegenstander gegooide bal te vangen.

beach volleyball
beach volleyball

BEACH VOLLEYBALL

Beachvolleybal is een teamsport gespeeld door twee teams van twee spelers op een zandbaan gedeeld door een net, zoals bij volleybal. Net als bij indoorvolleybal is het doel van het spel om de bal over het net te sturen en op de grond te laten komen aan de andere kant van het net bij de tegenstander. Een team heeft maximaal drie aanrakingen om de bal over het net te laten terugkeren en individuele spelers mogen de bal niet twee keer achter elkaar aanraken, behalve na het maken van een blok. Dit is een erg leuke sport, voor een sportdag. Doordat je in het zand staat is het zwaarder dan indoor volleybal. 

boogschieten
boogschieten

BOOGSCHIETEN

Boogschieten bij Snowlimits is geschikt voor jong en oud! Daarom is het zowel voor bedrijven sportdagen als sportdagen voor scholen geschikt.We hebben professionele sportbogen en speciale kinderbogen. Boogschieten is een buitensport, maar bij slecht weer is het bij Snowlimits mogelijk om dit ook binnen te doen.

archery tag
archery tag

ARCHERY TAG

Paintballen zonder blauwe plekken. De perfecte activiteit voor sportdagen!
Archery tag is een spel dat nog niet zo lang in Nederland bestaat, het is overkomen waaien vanuit Amerika. Nu is het ook mogelijk om Archery tag in Nederland te spelen. Archery Tag is in Nederland geen sport, maar dit zeker zeer intensief. Daag jouw collega’s of klasgenoten uit! Dit is een combinatie van boogschieten en paintball, echt een aanrader.

footvolley
footvolley

FOOTVOLLEY

Footvolley is een sport die aspecten van beachvolleybal en verenigingsvoetbal combineert. Footvolley is onstaan in 1965 in Brazilië. Footvolley combineert veldregels die gebaseerd zijn op die van beachvolleybal met bal-touchregels uit het voetbal. In wezen is footvolley beachvolleybal behalve dat spelers hun handen mogen gebruiken. 

clinic longboarden
clinic longboarden

CLINIC LONGBOARDEN

Paintballen zonder blauwe plekken. De perfecte activiteit voor sportdagen!
Longboarden is een nieuwe hippe sport waar je eenvoudig een tocht mee kunt maken. Wij bieden je een duidelijke instructie en een mooie tocht door de natuur van Kardinge. Longboarden geeft een zeer vrij gevoel!

skien snowlimits
skien snowlimits

SKIËN EN SNOWBOARDEN

Skiën en snowboarden is natuurlijk waar wij bekend om staan! Onze skibaan waar je jouw techniek kan bijschaven of waar je skiën en snowboarden kan leren. De techniek is hetzelfde als in de sneeuw alleen kunnen er op de rolbaan geen fouten gemaakt worden. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker straks in de sneeuw. Tegelijkertijd worden spieren getraind die op geen enkele andere manier getraind kunnen worden.