Skip to content Skip to footer

BOOGSCHIETEN in Groningen

Wil je graag boogschieten in Groningen met een groep vrienden, collega’s of familie? Vier bijvoorbeeld een vrijgezellen-, familie- of bedrijfsfeest bij Snowlimits voor zowel grote, als kleine groepen. Een unieke ervaring voor jong en oud! Kom gezellig bij ons boogschieten in Groningen.

BOOGSCHIETEN

115,- Per groep
  • vanaf 11 personen 10,- euro persoon
  • Duur: 1 uur
  • Vanaf 8 jaar
Populair

Boogschieten Groningen: een complete ervaring!

Er zijn niet veel plekken waar je kan boogschieten in Groningen. Bij Snowlimits bieden we een volledige ervaring. We hebben een brede baan waar je met meerdere personen tegelijkertijd in de roos kunt schieten. Op de baan word je omwille van de veiligheid altijd begeleid door een instructeur. Iedere boogschutter krijgt zijn of haar eigen target waarop flink geschoten mag worden.

Ben je eenmaal uitgeschoten, dan kun je in onze Oostenrijkse Skihut genieten van een gezellig drankje of een compleet arrangement met buffet of barbecue. Het is natuurlijk erg leuk om gezamenlijk nog even na te genieten van deze unieke ervaring. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor boogschieten in Groningen!

Boogschieten in Groningen als bedrijfs-, vrijgezellen- of familiefeest!

Veel mensen willen schieten met een boog met collega’s, vrienden of familie en dit kan bij ons in Groningen! Want wat is er nu leuker dan een competitie aan te gaan tijdens een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of je vriendengroep?! Met leuke uitdagingen ga je tegen elkaar de strijd aan om erachter te komen wie de beste boogschutter is. Ook voor kinderfeestjes (kinderen vanaf 8 jaar) is dit een hele leuke activiteit!

Wij werken met groepen van 6 tot 16 personen per keer. Mocht het gezelschap groter zijn, dan kunnen er meerdere rondes ingepland worden. Ook het eerder genoemde buffet een of barbecue is voor grote groepen te organiseren. Dus wanneer kom jij met je vrienden, familie of collega’s boogschieten in Groningen bij Snowlimits?

Snowlimits is de plek voor boogschieten en meer in Groningen!

Bij Snowlimits organiseren we verschillende (outdoor) activiteiten om jou en je vrienden, familie of collega’s een onvergetelijke tijd te laten beleven! Maak gemakkelijk en snel een reservering of dien een vrijblijvende aanvraag bij ons in. Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden om te zorgen dat de dag volledig aansluit bij jullie wensen. Ben jij klaar voor een onvergetelijke dag boogschieten in Groningen?

Dien een vrijblijvende aanvraag in!

Call Now Button