Skip to content Skip to footer

Wat is reuzen 6 kamp?

Tijdens de Reuzen 6 kamp worden er verschillende spelen gespeeld in XXL formaat. Je zult in verschillende teams tegen elkaar strijden.

Tijdens de verschillende spellen heb je elkaar nodig en zul je goed moeten samenwerken. Sportieve activiteiten, behendigheid, kennis, kracht en samenwerken het komt allemaal aan bod tijdens de reuzen 6 kamp.

Alles zal onder begeleiding staan van één van onze ervaren instructeurs, en de activiteiten zullen plaatsvinden op en rondom het terrein van Snow- & Outdoorlimits

reuzen 6 kamp

29,50 per persoon
  • Minimaal 10 personen
  • Duur: 2 uur
  • Vanaf 16 jaar
NIEUW !

Wat ga je allemaal doen?

Mega Twister

Twister XXL zorgt voor hilarische momenten. Door een draaischijf wordt bepaald met welk lichaamsdeel je waar moet gaan staan. Dit gaat net zolang door tot dat er een speler overblijft. Als je valt of als je niet de juiste kleur aanraakt ben je af. De teamgenoot die het langs blijft staan sleept de punten binnen voor het team. Dit zullen 3 punten zijn.

 

Reuzenbal Parcours

Samenwerking is hier cruciaal. 1 teamgenoot neemt plaats op de reuzenbal van 2 meter hoog. Met deze bal dient er een pionnen parcours afgelegd te worden. Het team met de snelste tijd wint! LET OP! Als je teamgenoot van de bal afvalt krijg je 5 strafsecondes.

 

Mastermind

Iedereen kent wellicht de kleine versie, maar nu spelen we mastermind in het groot. De spelleider heeft verschillende kleurencombinaties. De teams moeten deze geheime code zien te ontrafelen.  Om beurten zullen de teams proberen de juiste code neer te leggen. De spelleider zal cryptische omschrijvingen geven om aan te geven welke kleur goed is, maar niet op de juiste plek. Of hoeveel er wel goed zijn en welke kleur er niet inzit. Wie als eerste de juiste combinatie neerlegt wint!

 

Touw Trekken

Beide teams nemen plaats aan het einde van het touw. Er is een vak gemaakt in het midden. Trekt jou team als eerste het touw voorbij het vak dan wint jou team. Dit spel zal drie keer gespeeld worden. Bij elke winstpartij zal er 1 punt verdeeld worden.

 

XL Mikado 

Mikdo is een spel waarbij stokken opgeraapt moeten worden. De stokken moeten 1 voor 1 verwijderd worden zonder dat er anderen bewegen. Lukt het jullie om je zenuwen te bedwingen tijdens dit zenuwslopende spel?

 

Mega Jenga

Op jullie staat een enorme XL Jenga toren te wachten. Om beurten moet een speler een blokje uit de stapel trekken. Valt de toren om dan wint het andere team 3 punten. Kun jij de zenuwen onder controle houden?

 

Prijsuitreiking:

Aan het einde van de reuzen 6 kamp word er een winnaar bekend gemaakt! Het team dat wint gaat naar huis met een leuke prijs.

Groepsfoto zomerkamp Snowlimits

Vrijblijvend aanvragen

Call Now Button