Skip to content Skip to footer

Beachvolleybal Groningen

Wil jij samen met vrienden of collega’s een lekker potje beachvolleybal in Groningen spelen? Dan bent u bij Snow Limits aan het juiste adres. Op onze prachtige locatie naast de Kardinge in Groningen hebben wij drie beachvolleybalvelden beschikbaar. De velden zijn inclusief volleybalnetten, dus u hoeft verder nergens rekening mee te houden.

Je kunt onze volleybalvelden eenvoudig online reserveren voor een tijdsperiode van één uur. In het geval dat je voor een langere periode wilt reserveren of andere wensen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wilt u volleyballen in combinatie met een hapje of een drankje? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent beachvolleybal in Groningen bij Snowlimits!

BEACH VOLLEYBAL

17 Per veld per uur
  • Minimaal 4 personen
  • Vanaf 16 jaar
  • Direct online te boeken!
Populair

Boek een afspraak

Wanneer wilt u langskomen?

*) Wanneer er bij stap 1 (datum & tijd) geen keuzemenu zichtbaar is, graag de pagina verversen.

Waarom kiezen voor beachvolleybal in Groningen?

Je voeten in het zand en heerlijk de zon samen met vrienden of collega’s! Daar is beachvolleybal in Groningen de uitgelegen kans voor. Ga de strijd aan en geniet van een onvergetelijk avontuur bij Snowlimits!

Beachvolleybal lijkt erg op gewoon volleybal. Je moet namelijk ook punten behalen door de bal bij de tegenstander in het vak op de grond te slaan. Het grote verschil met gewoon volleybal, is het aantal spelers per team. Met beachvolleybal speel je namelijk niet met 6 spelers, maar met 2 spelers in één team. Natuurlijk ben je bij ons vrij om zelf het aantal spelers per team te kiezen.

Daarnaast is het andere overduidelijke verschil dat het spel plaatsvindt op een veld vol zand. Hierdoor kan het moeilijker zijn om je in het veld voor te bewegen. Durf jij de uitdaging aan? Ga beachvolleyballen in Groningen!

Beachvolleybal als onderdeel van een uitje?

Snowlimits heeft niet alleen plek voor beachvolleybal in Groningen, maar verzorgt nog veel meer andere sportieve activiteiten zoals suppen, axe throwing en boogschieten. Wij bieden ook arrangementen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, die je zelf helemaal kunt invullen.

Combineer bijvoorbeeld beachvolleybal met een andere activiteit en ga de strijd aan met jouw collega’s of vrienden. Geniet na het sporten van een heerlijke borrel, buffet of barbecue, afhankelijk van jullie wensen. Als onze activiteiten en arrangementen zijn te vinden op onze website.

Iets anders in gedachten? Neem dan vooral contact met ons op! Wij helpen graag mee met het verzorgen van een onvergetelijke dag!

Beachvolleyballen in Groningen: Reserveer online!

Een sportief uitje plannen? Kies voor beachvolleybal in Groningen bij Snowlimits! Ga de strijd aan met collega’s of vrienden en beleef een onvergetelijke sportieve dag! Net zoals al onze activiteiten is beachvolleybal te combineren met een van onze arrangementen voor een hapje en een drankje. U kunt hiervoor contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen!

Kies voor beachvolleybal als activiteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest bij Snowlimits. Wij denken graag mee om een zo origineel mogelijke dag te verzorgen. Daarom zijn wij altijd telefonisch bereikbaar wanneer u specifieke wensen in gedachten heeft. Aarzel niet en boek nu beachvolleybal in Groningen!

Vrijblijvend aanvragen

Call Now Button