Skip to content Skip to footer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Activiteiten

Wij bieden verschillende activiteiten aan om jou een mooie dag te laten beleven met je vrienden, collega's of familie. Heb je speciale wensen of ideeën? Laat het ons weten en wij maken kosteloos een voorstel op maat.

Archery Tag Groningen
7a2dfe2a-643b-4eb7-a63d-da112fa70503-AX_Throwing002

AXE Throwing

Een superhit die is overgewaaid vanuit de VS, en een splinter nieuw spel in Nederland! Laat het beest in jezelf los en gooi met echte bijlen! Onze eigen AXEpert geeft je tips en tricks om een zo hoog mogelijke score te halen

Vanaf: Minimaal 8 personen (16+)
Duur: Ongeveer 1 uur.
Prijs: € 16,50 per persoon

Archery Tag Groningen
Archery Tag Groningen

ARCHERY TAG

Een splinter nieuw spel in Nederland! In plaats van paintballen tegen elkaar, probeer je elkaar af te schieten met pijl en boog. De scherpe punt is veranderd in een zachte punt waardoor er geen blauwe plekken of gewonden kunnen vallen.
Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: minimaal 1.5 uur.
Prijs: 15 euro p.p.

skien snowlimits
skien snowlimits

SKIËN en/of SNOWBOARDEN

Altijd al eens willen ervaren hoe dat nou is op een rollerband? Bij ons kan dat. Onze professioneel opgeleide instructeurs staan voor jullie klaar om de fijne kneepjes van het skiën en snowboarden over te brengen. Deze activiteit is leuk voor jong, oud, onervaren en ervaren ski en/of snowboarders. 

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: minimaal 1 uur.
Prijs: 12,50 p.p.

boogschieten
boogschieten

BOOGSCHIETEN

Boogschieten is altijd een groot avontuur. Wij bieden goede instructeurs aan die jullie gaan helpen bij het schieten. Er wordt geleerd op de juiste manier te schieten om vervolgens zo dicht mogelijk of zelfs in de roos te komen. Doordat wij professionele sportbogen en speciale kinderbogen hebben, kunnen wij dit aanbieden voor jong en oud!

Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

clinic longboarden
clinic longboarden

CLINIC LONGBOARDEN

Longboarden is een nieuwe hippe sport waar je eenvoudig een tocht mee kunt maken. Wij bieden je een duidelijke instructie en een mooie tocht door de natuur van Kardinge. Longboarden geeft een zeer vrij gevoel!

Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Vanaf minimaal 8 personen.
Duur: 1,5 uur.
Prijs: 13,50 euro p.p.

beach volleyball
beach volleyball

BEACH VOLLEYBALL

Wat is er fijner dan gezellig met je team, vrienden of familie volleyballen in het zand? Snowlimits beschikt over 3 beachvolleybalvelden. 

Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen, exclusief instructeur.

Duur: 1 uur
Prijs: €17,00 per veld

teambuilding groningen
teambuilding groningen

TEAMBUILDING groningen

Op zoek naar een originele invulling voor bedrijfsfeest of een bedrijfsdag? Een survival en teambuilding bij Snowlimits is zeker een succes! We beschikken over:

  • Aparte ruimte voor geven van (bedrijfs/product) presentaties
  • Gezellige Oostenrijkse Almhütte voor borrels, buffet of barbecue
  • Kennis, ervaring en materiaal voor een complete bedrijfsdag
  • Kleedruimtes met douches

Snowlimits biedt ook allerlei mogelijkheden voor het organiseren van een orginieel en leuk bedrijfsfeest.  Met eigen horeca kunnen wij jullie dag geheel verzorgen.

 

Call Now Button