Skip to content Skip to footer

TEAMBUILDING GROEPSUITJE

Teambuilding in Groningen als bedrijfs-, vrijgezellen- of familiefeest. Je kunt direct een competitie aangaan met je collega’s, vrienden of je familie! In onze gezellige Oostenrijkse Skihut kun je vooraf of na die tijd gezellig een drankje doen of een compleet arrangement met buffet of barbecue. Meer informatie over boogschieten als bedrijfsfeest of neem contact op.

Teambuilding in Groningen doe je bij Snowlimits!

Als je op zoek bent naar een uniek teamuitje in Groningen, kom je langs bij Snowlimits. Bij ons beleef je een avontuurlijke, leuke en bovendien gezellige dag. Laat je volledige dag regelen door ons! Een survival- en teambuildingsdag bij Snowlimits is zeker een succes! We beschikken over:

  • Aparte ruimte voor geven van (bedrijfs/product) presentaties
  • Gezellige Oostenrijkse Almhütte voor borrels, buffet of barbecue
  • Kennis, ervaring en materiaal voor een complete bedrijfsdag
  • Kleedruimtes met douches

Bovendien biedt Snowlimits een breed scala aan mogelijkheden voor het organiseren van een origineel en leuk bedrijfsfeest. Met onze eigen horeca kunnen we uw dag volledig verzorgen.

Teambuilding doe je met een teamuitje in Groningen

Het doel van teambuilding is om de effectiviteit en prestaties van een team te vergroten. Een teambuildingactiviteit is een essentieel onderdeel van effectieve communicatie en samenwerking. Bij Snowlimits beleef je sowieso een unieke dag die je niet snel zult vergeten! Hiernaast draagt een teamuitje in Groningen zeer positief bij aan de teambuillding in jouw organisatie.

Om ervoor te zorgen dat de dag zo goed mogelijk aansluit bij jouw verwachting, kun je altijd contact met ons opnemen. De teambuildingsdag combineren met een lekker hapje of drankje is ook altijd mogelijk. Neem telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden omtrent teambuilding in Groningen bij Snowlimits!

TEAMbuilding

12,50 Per persoon
  • Minimaal 10 personen
  • Vanaf 16 jaar
  • Duur: 1,5 uur

Vrijblijvend aanvragen

Call Now Button