Skip to content Skip to footer

Coronavirus (COVID-19) 

De winkel is geopend. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een vrijblijvend advies over wandelschoenen. Maak hier uw afspraak.

Wij baseren ons op de richtlijnen van het RIVM en passen onze maatregelen aan wanneer de actualiteit daartoe aanleiding geeft. Download de corona richtlijnen.

Ventilatie

Het blijkt steeds dat frisse lucht belangrijk is in het voorkomen van besmettingen. Wij zijn in de gelukkige omstandigheid dat wij over een uitstekende ventilatie in het pand beschikken. 

Door de werking van twee hele grote ventilatoren in het dak wordt de lucht uit het pand afgezogen en frisse buitenlucht door vier grote roosters onder in het pand aangezogen. Hiermee is er een continue verversing van de lucht in het pand. Bij koude buitentemperaturen is warme kleding in het skicentrum aanbevolen.

 Algemeen

 • Volg de belijning op de vloer om de 1,5 meter afstand te waarborgen.
 • Bij binnenkomst van het pand is er een mogelijkheid om je handen te reinigen. We verzoeken je hiervan gebruik te maken.
 • In verband met de 1,5 meter regel is de ruimte rondom de skibanen alleen toegankelijk voor skiërs en snowboarders. Voor de jonge kinderen is ook de aanwezigheid van 1 ouder toegestaan. Overige supporters kunnen in onze bar/balkon boven plaatsnemen. Hier gelden de Horeca corona richtlijnen.
 • Volg altijd de aanwijzingen op van ons personeel.
 • Kleedruimten en douches zijn vooralsnog gesloten. 

Skischool

 • Als je skischoenen van ons gebruikt, dien je eerst je handen te reinigen met de daarvoor bestemde middelen.
 • De ski’s worden door onze medewerkers gepakt en afgesteld. Hij /zij zal ook ervoor zorgen dat deze na afloop weer gereinigd zullen worden. 
 • De “balk” zal na iedere les worden gereinigd 
 • Tussen de 2 banen is een afscheidingswand aangebracht.

 • In verband met de 1,5 meter regel is de ruimte rondom de skibanen alleen toegankelijk voor skiërs en snowboarders. Voor de jonge kinderen is ook de aanwezigheid van 1 ouder toegestaan. Overige supporters kunnen boven in onze bar/balkon plaatsnemen. Van hieruit kun je de les prima volgen. Hier gelden de Horeca corona richtlijnen.
 • Ervaar je gezondheidsklachten die gerelateerd kunnen zijn aan het corona virus?

Blijf dan alstublieft thuis en annuleer je les door te mailen naar info@snowlimits.nl Jouw skiles wordt geannuleerd, maar je houdt conform onze aanvullende COVID-19 virus voorwaarden een inhaal les tegoed. Dit kan tot 2 uur voor aanvang van de door jouw geplande skiles.

COVID-19 annuleringsvoorwaarden

Onze bestaande annuleringsvoorwaarden zijn uitgebreid met COVID-19 virus annuleringsvoorwaarden. Indien je niet kunt komen in verband met COVID-19 virus, dan kun je tot 2 uur voorafgaand aan de les kosteloos annuleren. Dit kun je doen door een mail te sturen aan info@snowlimits.nl.

Als je een enkele les annuleert, krijgt je hiervoor een last minute les tegoed. Indien je een hele cursus moet annuleren in verband met het virus is het mogelijk om het tegoed te gebruiken voor een andere cursus of flexlessen.  Wanneer we onverhoopt het skicentrum van overheidswege weer tijdelijk moeten sluiten dan worden de lessen verplaatst en alleen op dringend verzoek gerestitueerd.

Winkel

 • Voor de aanschaf van ski- en/of snowboardschoenen werken we bij voorkeur op afspraak.
 • Helaas kunnen we geen skisokken meer lenen die nodig zijn bij het passen. Je dient ze dus zelf mee te nemen of aan te schaffen bij ons in de winkel.
 • Het is ook mogelijk om voor de aanschaf van en/of het vragen van advies over andere artikelen een afspraak te maken op rustige tijdstippen. 

Call Now Button