Skip to content Skip to footer

Suppen Groningen

Suppen in Groningen is een populaire activiteit voor jong en oud. De activiteit, het best te omschrijven als staand peddelen, is ook te boeken bij Snowlimits.

Je gaat bij ons suppen net buiten de stad Groningen, in een rustige en natuurrijke omgeving bij Kardinge. Boeken is mogelijk tot vijf personen en er gaat een ervaren instructeur mee.

SUPpen

12,50 per persoon
  • Maximaal 5 personen
  • Duur: 1 uur
  • Ook te boeken voor 2 uur (+ €7,- p.p.)​
  • Vanaf 8 jaar
Populair

suppen groningen: hoe werkt het?

Suppen in Groningen is een ontzettend leuke activiteit op het water. Maar wat is suppen eigenlijk? SUP staat voor Stand Up Paddling. Met andere woorden: je staat op een surfboard en gaat al peddelend over het water.

Internationaal is suppen een van de snelst groeiende watersporten. Ook in Nederland is dit steeds meer een hype aan het worden, met name in grote steden. Je ziet het ook steeds vaker op meren en zelfs op zee suppen.

Natuurlijk kan je in het centrum van Groningen suppen, maar wij bieden de mogelijkheid om deze activiteit uit te voeren in een omgeving met meer groen. Leuk voor een familiedag, vrijgezellenfeest of kinderfeestje in Groningen!

Suppen in Groningen

sportief, maar ook relaxed

De populariteit van suppen is enorm gestegen nadat surflegendes Dave Kalama en Laird Hamilton steeds vaker op een SUP board gezien werden. Zij zagen verschillende voordelen ten opzichte van het traditionele windsurfen. Zo kan je golven beter aan zien komen en makkelijker snelheid maken.

Suppen in Groningen en omgeving doe je dat natuurlijk vooral recreatief. Maar het is tegelijk een behoorlijke workout en een leuke manier om de omgeving eens van een ander perspectief te bekijken.

Naast de normale eenpersoons SUP’s hebben wij ook de Super SUP. Hier passen tot wel tien personen tegelijk op!

Kano Snowlimits

Suppen in Groningen: Boek nu online.

In Groningen heerlijk suppen? Je kan hier eenvoudig online boeken. Al onze activiteiten zijn ook geschikt om te combineren met bijvoorbeeld een barbecue, buffet of borrel bij Snowlimits.

We leveren graag maatwerk. Neem dus gerust even contact op als je een specifieke samenstelling van je dagje uit in gedachten hebt. Wacht niet langer en boek nu jouw dagje suppen in Groningen! Benieuwd naar de SUPER SUP? klik hier!

Vrijblijvend aanvragen

Call Now Button