Skip to content Skip to footer

WAT IS SUPPEN?

SUPpen staat voor Stand-Up-Paddling, oftewel, staand peddelen. Deze activiteit kan worden geboekt bij Snowlimits. Dé nieuwste stoere buitenactiviteit bij Snow-& Outdoorlimits!

Met meerdere SUP's ga jij op avontuur in de wateren rond Kardinge, geniet van mooie tochten voor jong en oud!

Alles zal onder begeleiding staan van één van onze instructeurs. Het kan worden geboekt tot 5 personen. Uiteraard zullen alle deelnemers van te voren leren hoe je het beste kunt blijven staan en kunt peddelen.

SUPpen

12,50 per persoon
  • Maximaal 5 personen
  • Duur: 1 uur
  • Ook te boeken voor 2 uur (+ €7,- p.p.)​
  • Vanaf 8 jaar
Populair

HOE WERKT HET?

Stand Up Paddling (of kortweg: SUP) betekent dat je je staand op een soort surfboard, met een peddel in je handen, over het wate glijdt. In Nederland is dit nog een enorme Hype aan het worden met name in grote steden zie je ze steeds vaker! Ook op de meren en zelfs de zee die je steeds meer waaghalzen staand op een board, met een peddel in de hand. Internationaal is het SUPpen een van de snelst groeiende watersporten van dit moment.

Op een board staan met een peddel in je hand is natuurlijk niet iets nieuws, dit gebeurt al duizenden jaren. Maar rond 2005 kreeg het Stand Up Paddling een enorme boost door dat surf legenden Dave Kalama en Laird Hamilton steeds vaker op een SUP board te zien waren. Er waren verschillende voordelen tegenover traditioneel (golf) surfen. Je kon de golven staand beter zien aankomen en meer snelheid maken. Ondertussen zijn er verschillende vormen van SUPpen. Bijvoorbeeld: op vlak water, recreatief, als fitness workout, sightseeing, op rivieren, in de golven en zelfs yoga op een SUP is mogelijk.

Vrijblijvend aanvragen