Skip to content Skip to footer
Subtitle

Wat is de SUPER SUP?

SUPpen staat voor Stand-Up-Paddling, oftewel, staand peddelen. Tijdens de Super-SUP activiteit is de SUP groter dan normaal, zodat je er met 10 personen op kunt staan! Dé nieuwste stoere buitenactiviteit bij Snow-& Outdoorlimits in Groningen!

Wij beschikken over 1 SUPER-SUP waar je met 10 kinderen op kunt!

Het Super-SUPPEN is een echte teamsport, lukt het jullie om met zijn allen het doel te bereiken? Alleen door samenwerken is dit mogelijk.

Alles zal onder begeleiding staan van één van onze instructeurs. Het kan worden geboekt vanaf 6 personen. Uiteraard zullen alle deelnemers van te voren leren hoe je het beste kunt blijven staan en kunt peddelen.

Wil jij SUPPEN in Groningen gelijk boeken? Klik op onderstaande knop.

SUPER SUP

KINDERFEESTJE
14,- Per persoon
  • min. 8 - max. 14 personen
  • 1,5 uur Super SUPPEN
  • Vanaf 9 jaar
Populair

SUPER SUP FEESTJE BOEKEN

Wij hebben speciale kinderarrangementen samengesteld, die eenvoudig online te reserveren zijn. Vul hieronder het reserveringsformulier in en selecteer de activiteit. Na ontvangst van het formulier zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. Met de arrangementen van Snowlimits kies je altijd voor het leukste kinder- of verjaardagsfeestje in Groningen.

HOE WERKT HET?

We beginnen met een korte instructie over hoe de SUPER SUP werkt en een speluitleg. 

Daarna gaan we het water op om een tochtje te maken over het Zilvermeer. Tevens zullen er opdrachten uitgevoerd moeten worden.

Een unieke activiteit voor jong en oud!

Alle activiteiten met de SUPER SUP vinden plaats onder begeleiding van een van onze instructeurs.

Super sup kinderfeest Groningen
Call Now Button