Skip to content Skip to footer
Subtitle

Een sportief kinderfeestje

Je denkt er misschien niet direct aan in Nederland, maar skiën of snowboarden is hartstikke leuk voor het vieren van een verjaardagsfeestje. Het feestje bestaat uit een uur snowboarden óf skiën op onze indoor skibaan.

Wij hebben een zogenaamde rollerbaan, waarmee je in feite op een eindeloze piste komt te staan. Een professionele skileraar leert de kinderen skiën of snowboarden. Het is dus wel noodzakelijk om te kiezen tussen één van de twee activiteiten. Er is plek voor maximaal 10 kinderen in dit arrangement, de activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

De les duurt een uur, uitbreiding is mogelijk met een half uur rodelen voor 4 euro per kind. Hieronder kun je direct eenvoudig boeken. Vergeet niet aan te geven of je wil gaan skiën of snowboarden, wanneer je dit kinderfeestje in Groningen boekt.

Skiën of SNowboarden

KINDERFEESTJE
110 Per groep
  • 1 uur skiën of snowboarden
  • Begeleiding van een ervaren skileraar
  • Vanaf 7 jaar
PopulaIr

SKI OF SNOWBOARD FEESTJE BOEKEN

Onze feestjes zijn eenvoudig online te reserveren. Vul gewoon hieronder het reserveringsformulier in. Hier kun je ook extra opties als patat en ranja aanvinken. Na ontvangst van je inzending nemen wij zo spoedig mogelijk contact op voor een bevestiging. Let op: vergeet niet te vermelden of het om skiën of snowboarden gaat!

Call Now Button