Skip to content Skip to footer

Schat zoeken avontuur

Een stoer en spectaculair feestje vier je bij Snowlimits met het schat zoeken avontuur! Weet jij alle obstakels te overwinnen om de schatkaart compleet te maken? Sluit het avontuur af met limonade, marshmallows en eventueel patat. Een origineel en stoer kinder- en verjaardagsfeestje!

Tijdens dit actieve en uitdagende feestje moet de groep verschillende leuke en aparte onderdelen overwinnen. Elk onderdeel dat goed wordt afgerond, wordt beloond met een deel van de schatkaart. Heb je alle onderdelen voltooid? Dan is de locatie van de schat zichtbaar op de kaart en kun je op jacht!

Wat is er allemaal voor nodig: Klauteren over het water met een brug van drie poten, met de slackline waterballonnen opvangen! Bij goed weer kan er eventueel ook met het vlot gevaren worden op het Zilvermeer (naast Kardinge Groningen). Afsluitend de mogelijkheid om marshmallows te bakken op het vuur.

Het Schat zoeken avontuur staat bekend om het samen werken, samen lef hebben en samen pret beleven. Natuurlijk kun je ook kijken naar een ander kinderfeestje in Groningen, er is genoeg te kiezen!

schat zoeken avontuur

15,- Per kind
  • 1,5 uur Adventure Race
  • Mi. 8 - maximaal 12 personen
  • Vanaf 8 jaar
Populair

Schat zoeken adventure

Wij hebben speciale kinderarrangementen samengesteld, die eenvoudig online te reserveren zijn. Vul hieronder het reserveringsformulier in en selecteer de activiteit. Na ontvangst van het formulier zullen wij u zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. Met de arrangementen van Snowlimits kiest u altijd voor het leukste feestje.

Call Now Button