Skip to content Skip to footer
Subtitle

Paintballen, maar dan met pijl en boog!

Ken je Archery Tag? Een spel dat nog niet zo lang in Nederland bestaat, maar in Amerika al een ware hit is. Nu is het ook mogelijk om Archery tag in Nederland te spelen. Archery tag kan zowel gespeeld worden op familiefeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes maar ook zeker voor kinderfeestjes in Groningen!

Je gaat gewapend met pijl en boog het strijdveld in om samen met je team zoveel mogelijk punten binnen te halen en boven al het spel te overleven! Hoe pak je het aan, wat zijn de beste kansen om het spel te overleven? Een hele spannend experience!

Alles zal onder begeleiding staan van één van onze instructeurs, binnen archery tag ook wel bekend als de Marshall van het spel. Het kan gespeeld worden vanaf 10 personen. Uiteraard zullen alle deelnemers van te voren leren hoe je de pijl en boog gebruikt!

ARCHERY TAG

FEESTJE
14,00 Per persoon
  • min. 8 - max. 16 personen
  • 1,5 uur Archery Tag
  • Vanaf 9 jaar
Populair

ARCHERY TAG FEESTJE BOEKEN

Wij hebben speciale kinderarrangementen samengesteld, die eenvoudig online te reserveren zijn. Vul hieronder het reserveringsformulier in en selecteer de activiteit. Na ontvangst van het formulier zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. Met de arrangementen van Snowlimits kies je altijd voor het leukste verjaardagsfeestje.

HOE WERKT ARCHERY TAG?

Subtitle

Title of the block

Archery tag is bekend onder diverse namen zoals, Arrow tag, Battle X en Bow hunt, maar het spel element komt overal op hetzelfde neer. Het kan zowel indoor als outdoor gespeeld worden, maar bij Snow & Outdoorlimits wordt het outdoor gespeeld.

Voorzien van een masker en een boog betreed je het speelveld! Het speelveld biedt vele obstakels waar je je achter kan verstoppen, om zo het speelveld te doorkruisen op zoek naar munitie.

Binnen het spel zijn namelijk maar enkele pijlen beschikbaar, waardoor je gedwongen wordt je door het speelveld te bewegen om deze pijlen te vinden en munitie te hebben om te schieten op het andere team.

Wanneer een speler geraakt is, is deze voor 30 seconde uit het spel en mag daarna uiteraard weer deelnemen. Kortom, plezier voor iedereen!

Archery Tag Groningen

WAT IS ARCHERY TAG NU EIGENLIJK?

Subtitle

Title of the block

Je kan Archery tag het beste beschrijven als een spectaculair spel, waarin spanning ontstaat in het teamspel om door middel van pijl en boog het andere team te raken.

Ook wordt het vaak omschreven als een kruising tussen paintbal, trefbal en boogschieten. Alleen door de zachte foamtops van de pijlen voorkom je mogelijke blauwe plekken. Kijk ook eens naar ons Robin Hood kinderfeestje, waarin we Archery tag combineren met boogschieten.

Actie en spanning gegarandeerd!

Archery Tag Groningen
Call Now Button