Skip to content Skip to footer

Je organiseert een familiedag of een vrijgezellenfeestbedrijfsuitje of je wilt gewoon met je vrienden een uitdagend spel spelen? Dan is Archery Tag het ultieme spel! Archery Tag, op een uitdagende baan, kun je spelen bij Snowlimits in Groningen. Bekijk hier de beelden die onder andere op GeenStijl, Dumpert, Dagblad van het Noorden en Pauw te zien waren!

 Wat is Archery Tag?

Je kan Archery tag het beste beschrijven als een spectaculair spel, waarin spanning ontstaat in het teamspel om door middel van pijl en boog het andere team te raken. Voorzien van een masker en een boog betreed je het speelveld! Het speelveld biedt vele obstakels waar je je achter kan verstoppen, om zo het speelveld te doorkruisen op zoek naar munitie. Binnen het spel zijn namelijk maar enkele pijlen beschikbaar, waardoor je gedwongen wordt je door het speelveld te bewegen om deze pijlen te vinden en munitie te hebben om te schieten op het andere team.  Ook wordt het vaak omschreven als een kruising tussen paintball, trefbal en boogschieten. Alleen door de zachte foamtops van de pijlen voorkom je mogelijke blauwe plekken.

ARCHERY TAG SPELEN IN GRONINGEN?

Kom naar Snowlimits in Groningen, naast Kardinge! De baan staat voor jullie klaar. Ga met minimaal 10 personen de uitdaging aan. Daarna nog borrelen met hapjes of een complete barbecue? Jullie zijn van harte welkom in onze echte Oostenrijkse Aprés-skibar!

Bel naar 050 – 5892039 of maak je reservering hier.

Leave a Comment

Call Now Button