Skip to content Skip to footer

techniek training sölden

Helaas hebben we aan het einde van het skiseizoen de reis naar Axamer Lizum wederom moeten annuleren. We hebben destijds een herkansing beloofd in het najaar. Nu is het zover! We zijn van plan om van 11-14 november naar Sölden te gaan, om daar te genieten van 3 heerlijke dagen wintersport.

We vertrekken (met eigen vervoer) op donderdag 11 november. Op zondag 14 november in de middag rijden we terug naar Nederland. We verblijven in Hotel Das Zentrum. op basis van halfpension (inclusief ontbijt en diner), in het centrum van Sölden. Met de ‘Freizeit Arena’ naast de deur, moet de combinatie tussen skiën, gezelligheid en ontspanning geen probleem zijn!

Naast een goed hotel en skigebied, bieden wij jullie 3 dagdelen aan training aan, deze trainingen zijn van hoogwaardig niveau en iedereen kan meedoen! We maken hiervoor een indeling op basis van je niveau en wensen.

De reis is inclusief:
• 3 dagen skipas Sölden.
• 3 nachten op basis van halfpension (incl. ontbijt en avondeten)
• 3 dagdelen ‘Skiing masterclass’ (passend bij jouw ervaring en niveau)

De totale kosten (exclusief vervoer) zijn:
Voor 3 nachten € 495,-
Voor 4 nachten € 575,-

Als je mee wil kun je je via het formulier opgeven. De betaling zal via ons boekingssysteem ‘Skibook’ worden geregeld. Heb je vrienden die dit niet mogen missen? Neem ze mee!

LET OP: Inschrijven kan tot 24 oktober.

Bij vragen of opmerkingen kun je terecht bij Jasper (jasper@snowlimits.nl), of natuurlijk bij de receptie van Snowlimits.

Snowlimits home banner

The event is finished.

Datum

11 - 14 nov 2021
Expired!

Tijd

Hele dag

Kosten

€ 495,00

Meer informatie

BOEKEN

Locatie

Sölden
Categorie
BOEKEN

Next Occurrence

Leave a Comment

Call Now Button