Skip to content Skip to footer

SURVIVAL SPEKTAKEL

Een stoer en spectaculair feestje vier je bij Snowlimits met Adventure Race: brug bouwen, waterballonnen schieten en nog veel meer! Sluit het avontuur af met limonade, marshmallows en eventueel patat. Een origineel en stoer kinder- en verjaardagsfeestje!

Tijdens dit actief en uitdagende feestje moet de groep verschillende leuke en aparte onderdelen overwinnen. Klauteren over het water met een brug van drie poten, met de ‘slingshot’ afgeschoten waterballonnen opvangen! Bij goed weer kan er eventueel ook met het vlot gevaren worden op het Zilvermeer (naast Kardinge Groningen). Afsluitend de mogelijkheid om marshmallows te bakken op het vuur.

De Adventure Race staat bekend om het samen werken, samen lef hebben en samen pret beleven. Natuurlijk kun je ook kijken naar een ander kinderfeestje in Groningen, er is genoeg te kiezen!

Let op: tot en met 19 januari kunnen wij helaas geen kinderfeestjes organiseren. Dit in verband met de maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

ARRANGEMENT 1

12,50 Per kind
  • 1,5 uur Adventure Race
  • Afsluiting met limonade en marshmallows
Popular

ADVENTURE RACE FEESTJE BOEKEN

Wij hebben speciale kinderarrangementen samengesteld, die eenvoudig online te reserveren zijn. Vul hieronder het reserveringsformulier in en selecteer de activiteit. Na ontvangst van het formulier zullen wij u zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. Met de arrangementen van Snowlimits kiest u altijd voor het leukste feestje.