Skip to content Skip to footer

VRIJGEZELLENFEEST IN GRONINGEN

Een vrijgezellenfeest in Groningen boek je bij Snowlimits. Wij bieden de keuze uit een ruim en origineel aanbod van activiteiten.

Gelegen naast Kardinge, is Snow-& Outdoorlimits de ideale plek voor een vrijgezellenfeest. In onze eigen Oostenrijke Almhütte kun je beginnen met een hapje en een drankje. Daarna begint het avontuur. Wij hebben originele activiteiten die je tijdens het vrijgezellenfeest kunt ondernemen. Sluit de dag af met een gezellige barbecue of buffet, uiteraard met de nodige drankjes!

Onvergetelijke vrijgezellenfeesten

De vrijgezel kan uiteraard in het zonnetje gezet worden, hier hebben wij natuurlijk altijd ludieke mogelijkheden voor. Want ja, er mag gelachen worden!

Snowlimits biedt verschillende arrangementen aan om jou een mooie dag te laten beleven met je vrienden. Zo hebben we de mogelijkheid voor zowel een lunch als een diner bij jouw vrijgezellenfeest. Hieronder staan een aantal voorbeeld activiteiten opgesomd. Heb je speciale wensen of ideeën op het gebied van vrijgezellenfeesten in Groningen? Laat het ons weten en wij maken een voorstel op maat!

Table of Contents

archery tag
archery tag

ARCHERY TAG

Een splinter nieuw spel in Nederland! In plaats van paintballen tegen elkaar, probeer je elkaar af te schieten met pijl en boog. De scherpe punt is veranderd in een zachte punt waardoor er geen blauwe plekken of gewonden kunnen vallen.
Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: minimaal 1.5 uur.
Prijs: 15 euro p.p.

boogschieten
boogschieten

BOOGSCHIETEN

Boogschieten is altijd een groot avontuur. Wij bieden goede instructeurs aan die jullie gaan helpen bij het schieten. Er wordt geleerd op de juiste manier te schieten om vervolgens zo dicht mogelijk of zelfs in de roos te komen. Doordat wij professionele sportbogen en speciale kinderbogen hebben, kunnen wij dit aanbieden voor jong en oud!

Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

skien snowlimits
skien snowlimits

SKIËN EN SNOWBOARDEN

Altijd al eens willen ervaren hoe dat nou is op een rollerband? Bij ons kan dat. Onze professioneel opgeleide instructeurs staan voor jullie klaar om de fijne kneepjes van het skiën en snowboarden over te brengen. Deze activiteit is leuk voor jong, oud, onervaren en ervaren ski en/of snowboarders. 

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: minimaal 1 uur.
Prijs: 12,50 p.p.

clinic longboarden
clinic longboarden

CLINIC LONGBOARDEN

Longboarden is een nieuwe hippe sport waar je eenvoudig een tocht mee kunt maken. Wij bieden je een duidelijke instructie en een mooie tocht door de natuur van Kardinge. Longboarden geeft een zeer vrij gevoel!

Het materiaal en de instructeur zitten bij de prijs inbegrepen.

Vanaf minimaal 10 personen.
Duur: minimaal 1 uur.
Prijs: 10 euro p.p.

beach volleyball
beach volleyball

BEACH VOLLEYBALL

Volleyballen in het zand. Gezellig met je team, vrienden of familie. Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen.

€15,00 per veld, per uur. Exclusief instructeur.

Beach volleyball caught in the net.
Beach volleyball caught in the net.

BEACH EVENTS

Bij Snowlimits zijn er verchillende beach events mogelijk.

Welke beach activiteiten?

  • Footvolley
  • Blind Volleyball
  • Beach dodgeball
  • Beach tennis


Het veld en het materiaal zitten bij de prijs in begrepen.

€15,00 per veld, per uur. Exclusief instructeur.

teambuilding groningen
teambuilding groningen

TEAMBUILDING

Op zoek naar een originele invulling voor bedrijfsfeest of een bedrijfsdag? Een survival en teambuilding bij Snowlimits is zeker een succes! We beschikken over:

  • aparte ruimte voor geven van (bedrijfs/product) presentaties
  • gezellige Oostenrijkse Almhütte voor borrels, buffet of barbecue
  • kennis, ervaring en materiaal voor een complete bedrijfsdag
  • kleedruimtes met douches

Snowlimits biedt ook allerlei mogelijkheden voor het organiseren van een orginieel en leuk bedrijfsfeest. Wij beschikken over voldoende en gratis parkeergelegenheid. Met eigen horeca kunnen wij jullie dag geheel verzorgen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

 

Boek nu een vrijgezellenfeest in Groningen

Ben jij opzoek naar een leuk vrijgezellenfeest, samen met je vrienden? Bij Snowlimits hebben we een divers aanbod.  Bel gerust het nummer 050 5892039 en laat je adviseren door één van de medewerkers. Of boek direct online een van de vrijgezellenfeesten in Groningen!